BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Velofollies kan weerom terugblikken op een zéér geslaagde editie

Met ruim 39.316 waren ze, de bezoekers die afgelopen weekend afzakten naar de 16de editie van Velofollies in Kortrijk Xpo. Ook ditmaal blikt de organisator van de beurs tevreden terug op de afgelopen editie.

Weerom is gebleken dat de mix van activiteiten, meet en greets, het allernieuwste fietsmateriaal en de bereikbaarheid van ex-profs waaronder Tom Dumoulin, Alberto Contador, Paolo Bettini, André Greipel, Greg Van Avermaet en Marcel Kittel bijzonder in de smaak vallen van de talrijke bezoekers van Velofollies

Met een gemiddelde van 13.000 bezoekers per dag en ruim 335 exposanten blijft Velofollies bij uitstek de tweede grootste fietsbeurs van Europa. 

Het complete aanbod van de nieuwste racefietsen, gravelbikes, MTB’s, trekkingfietsen, hybrides, e-bikes, samen met fietskledij, fietsreizen, voeding en fietsaccessoires maakt dat elke bezoeker enkele uren zoet is tijdens zijn wandeltocht doorheen de zes nokvolle hallen .

“Opvallend dit jaar was onder andere de grote interesse voor de allernieuwste trend in het fietsgebeuren, de gravelbike.”,  vertelt ons organisator Pieter Desmet. “Niet alleen de exposanten maar ook een groot deel van de enthousiaste bezoekers kwamen speciaal hiervoor naar Kortrijk afgezakt!”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Sundown Festival bij Wever en Ducré

Sundown Festival bij Wever en Ducré

KORTRIJK – Op vrijdag 7 juni verzamelde verlichtingsfabrikant Wever en Ducré, medewerkers en klanten, op haar bedrijfsterrein op Evolis Kortrijk, dat voor de gelegenheid werd