BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

VIVES-student genomineerd voor grappigste video van Vlaanderen

VIVES-student genomineerd voor grappigste video van Vlaanderen

KORTRIJK/ROESELARE – Henok Dekaezemaker uit Roeselare is genomineerd voor de ‘grappigste video’ tijdens de ‘Jamies Tutorials’, of de online video awards op 2 februari in Oostende. De student graduaat marketing- en communicatiesupport aan Hogeschool VIVES campus Kortrijk heeft onder de naam Henok (@henokd) 160 000 volgers op Tiktok en een 25 000 volgers op Instagram.

VIVES is voor het tweede jaar op rij aanwezig met de bachelorstudenten Media & Entertainment. Opleidingshoofd Sylvie Van Renterghem en docent Kevin Velghe geven dit jaar een sessie tijdens de Jamies Tutorials voor creatief talent. Eerstejaars volgen dit seminarie in het kader van het vak werkveldverkenning. Ook Dirk Vanhegen werkt mee. Hij is voorzitter van de vzw Jamies – een samenwerking tussen Filmfestival Oostende en het  bureau Hurae – en docent in de graduaats- en bacheloropleiding aan VIVES.

Jamies Tutorials

De Jamies Tutorials zijn de Vlaamse online video awards die jaarlijks worden uitgereikt tijdens het Filmfestival Oostende. De organisatie eert daarbij de beste online videomakers van het moment, de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, Tiktok, Twitch en Instagram.

Bekijk hier en hier de creatieve hersenspinsels van @henokd

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws