BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Voorzitterswissel bij Kuurnse afdeling van het Davidsfonds

Sinds begin dit jaar heeft de plaatselijke afdeling van het Davidsfonds een nieuwe voorzitter.  Na twintig jaar voorzitterschap droeg huidig voorzitster Catherine Boury de fakkel over, op de eerste vergadering van het nieuwe jaar, aan Karel Decoene.   Catherine wil haar leven nu een nieuwe wending gaan geven.

Foto NSK

Nieuwe voorzitter

Na twintig jaar met veel enthousiasme de plaatselijke Davidsfonds afdeling te hebben geleid, is Catherine Boury de mening toegedaan dat het hoogtijd geworden is om de fakkel door te geven en zelf een kleinere taak binnen het bestuur van het Davidsfonds op te gaan nemen.  Deze overdacht vond afgelopen zaterdag plaats tijdens een vergadering.  “Ik ben ervan overtuigd dat het een goed moment is om de afdeling in veilige handen achter te laten en zelf een kleinere taak binnen het bestuur op mij te nemen.”, legt Catherine uit, “Met veel plezier en dankbaarheid denk ik terug aan ontelbare mooie activiteiten, momenten van creativiteit en gezelligheid. Zoveel boeiende momenten die we samen mochten beleven.  Ik mag stellen dat de afgelopen 20 jaar heel speciaal zijn geweest voor mij.  Het enthousiasme, geloof in het Davidsfonds Kuurne en de inspiratie van een energiek bestuur die zoveel hulp voor en achter de schermen bood versterkten immers het goede gevoel die ik die 20 jaar lang had.  Ik ben ervan overtuigd dat mijn opvolger Karel dat fantastisch zal doen en dat er daardoor weer nieuwe ideeën zullen komen.” 

Toast Literair

Die eerste activiteit als nieuwe voorzitter staat binnenkort reeds voor de deur voor Karel gezien op zondag 21 januari in zaal ’t Senter Toast Literair plaatsvindt.  “Voor mij wordt het alvast een heuse uitdaging om met even frisse- en creatieve ideeën voor de dag te komen als Catherine”, opent de kersvers voorzitter, “Ik ben alvast blij dat ik omringt wordt door een uitgebreide bestuursploeg waarop ik steeds kan terugvallen.   Ook onze financiën en secretariaat krijgen voortaan een nieuw gezicht, gezien Geert Lesage zich daarover zal bekommeren. “  Karel Decoene is 60 jaar en is woonachtig in de Boudewijnstraat.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving