BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Weet Sherina de jury in te pakken met het nummer Love at first Sight van Kylie Minogue?

The Voice van Vlaanderen

KUURNE/MESEN/VILVOORDE – Vanaf komend weekend is het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen te bewonderen bij VTM. Een van de kandidaten die zondag haar opwachting maakt tijdens de ‘blind auditions’ is Sherina Evrard (32) uit Kuurne. Ze hoopt de jury te verrassen met een pianoversie van het nummer ‘Love at First Sight’ van Kylie Minogue. Of de dochter van de burgemeester van Mesen, Sandy Evrard, hierin zal slagen, blijft tot op heden een goed bewaard geheim.

De coaches, Koen Wauters, Jan Paternoster, Natalia, Mathieu Terryn en vijfde coach Laura Tesoro, gaan vanaf 26 januari elke vrijdag om 20.40 uur en zondag om 20 uur op VTM en VTM GO, puur op basis van de stem, op zoek naar onontdekt talent. In de eerste uitzendingen gebeurt dit via de ‘blind auditions’. Sherina Evrard krijgt al in de tweede uitzending, de eerste week de kans om haar zangtalent aan de jury te laten zien.

Als tiener een verlegen meisje

“Voor veel kijkers van het programma zal het ongetwijfeld een verrassing zijn als ze mij op tv zien verschijnen”, lacht Sherina. “Als tiener was ik namelijk verlegen en zong ik nooit in het openbaar. Zelfs als mijn ouders me vroegen om een liedje te zingen, vond ik dat moeilijk. Meestal zong ik stiekem als ik alleen was. Toch besloot ik vorig jaar om mezelf in te schrijven voor ‘The Voice van Vlaanderen’. Nadat mijn beste vriendin Emily me vroeg om op haar huwelijk te zingen, stemde ik daarmee in. Ik bracht daar de akoestische versie van het nummer ‘Love at First Sight’ van Kylie Minogue, hetzelfde nummer waarmee ik tijdens de ‘blind auditions’ de coaches probeer te overtuigen. De vele complimenten die ik na dat optreden kreeg, waren zo overweldigend dat ik begon na te denken of ik het zou aandurven om me in te schrijven voor The Voice van Vlaanderen, wat ik uiteindelijk deed.”

Al 10 jaar een koppel

Sherina is mama van Amira (7) en Naser (4) en woont samen met haar vriend Issah in Kuurne. Ze leerde Issah kennen tijdens een inleefreis met school in Ghana, waarna ze online contact hielden en de vonk in 2013 oversloeg wanneer Sherina en haar vriendin Emily opnieuw in Ghana waren voor vrijwilligerswerk. Ondertussen vormen Sherina en Issah al 10 jaar een koppel.

Deelname aan The Voice was grote verrassing

“Toen ik mijn vrienden, ouders en familie vertelde dat ik zou deelnemen aan The Voice van Vlaanderen, was er eerst wat ongeloof,” gaat Sherina verder, die werkzaam is in de bijzondere jeugdzorg. “In het verleden werd al enkele malen aangedrongen om me in te schrijven, maar telkens deed ik dat niet. Ik ben echter heel tevreden dat ik het uiteindelijk wel heb gedaan. Over mijn optreden komende zondag kan ik echter maar weinig vertellen. Ik heb in ieder geval geprobeerd alles zo bewust mogelijk te beleven, zonder al te veel na te denken dat ik op een podium stond met veel publiek, de coaches en verschillende camera’s die mijn optreden volgden. Ik kijk er in ieder geval naar uit om mijn optreden aanstaande zondag op tv terug te zien. Bewust doe ik dat in alle rust thuis, zodat ik er optimaal van kan genieten!” Of Sherina de coaches heeft kunnen overtuigen van haar zangtalent, kun je aanstaande zondag zien om 20u00 uur op VTM.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving