BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Zuster Rosa mag 104 kaarsjes uitblazen

KUURNE – Afgelopen woensdag vierde woonzorgcentrum Zorg en Welzijn een bijzondere verjaardag. Zuster Rosa, die geboren werd als Alice Quartier, mocht die dag maar liefst 104 kaarsjes uitblazen. Hiermee is zuster Rosa meteen de oudste inwoner van Kuurne.

Tijdens de feestelijkheden op woensdag werd de eeuwelinge +4 door de familie Quartier op gepaste wijze in de bloemetjes gezet. Na het overlijden van haar broer Omer op 99-jarige leeftijd, is zij nu het enige overgebleven lid van het gezin van 11 kinderen. Voor wie Zuster Rosa (Alice Quartier) nog een kaartje wil schrijven ter gelegenheid van haar verjaardag, kan dit nog steeds doen op het adres Gasthuisstraat 24, 8520 Kuurne.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving