BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Acht avontuurlijke singles wagen de sprong in én uit het huwelijksbootje in een nieuw seizoen van ‘Gestrand op Honeymoon Island’

VILVOORDE – In goede en in kwade, maar ook in hongerige, stormachtige en eenzame dagen? In een nieuw seizoen van Gestrand op Honeymoon Island, vanaf dinsdag 5 maart bij VTM 2, wagen acht nieuwe singles de sprong. Quasi blind stappen de vier pas gematchte koppels in het huwelijksbootje…. Om er meteen weer uit te springen en te stranden aan de idyllische kust van hun eigen onbewoonde eiland. Daar kunnen ze alleen maar overleven van de liefde. Maar gaat de liefde ook door een lege maag? Smeedt dit avontuur een onafscheidelijke band en vinden ze de ware? Of wordt het een honeymoon in hell en stranden ze weer alleen? Nieuwe avonturen en hopelijk ook nieuw liefdesgeluk in Gestrand op Honeymoon Island. 

Bekijk hier de eerste beelden van het het nieuwe seizoen van Gestrand op Honeymoon Island: 

Beelden VTM/DPG Media

Gestrand op Honeymoon Island, vanaf dinsdag 5 maart bij VTM 2 en ook op VTM GO

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws