BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto komt in Heulebeek terecht

Volkswagen T-roc

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de parkeerplaats bij het zwembad op het Lagaeplein in Heule had geparkeerd. In tegenstelling tot wat het voertuig normaal diende te doen, werd de handrem ditmaal niet automatisch geactiveerd, waardoor de wagen zich opnieuw in beweging plaatste, van de hellende parking reed en uiteindelijk 100 meter verder in de Heulebeek belandde.    Gelukkig kwam de bestuurster er ongedeerd vanaf.  Ook andere weggebruikers raakten niet bij het ongeval betrokken.

Foto’s Samson

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en