BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestelwagen botst op vrachtwagen op E17 in Marke, Franse bestuurder zwaargewond

MARKE – Donderdagnamiddag, iets voor 14.30 uur, heeft zich een ernstig verkeersongeval voorgedaan op de E17 richting Frankrijk ter hoogte van Marke. Een bestuurder van een bestelwagen reed daar in de buurt van het Shell snelweg benzinestation in op een stilstaande vrachtwagen.

Als gevolg van de impact raakte de Franse bestuurder van de bestelwagen ernstig gewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden overgebracht. Vorige week vond op dezelfde plaats ook al een ongeval plaats waarbij diverse voertuigen waren betrokken. Door de lopende werkzaamheden op de R8 in Bissegem kiezen veel bestuurders de E17 als alternatieve route, wat regelmatig leidt tot files op dit snelweggedeelte.

Foto’s Samson

Daarnaast zorgde het boerenprotest dat op dat moment plaatsvond voor extra verkeershinder met file tot gevolg, wat resulteerde in een verdere toename van de verkeersopstopping.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en