BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Friends For Live: de nieuwe community voor concert-en theaterliefhebbers uit de startblokken

Friends For Live: de nieuwe community voor concert-en theaterliefhebbers uit de startblokken

ANTWERPEN/BRUSSEL/GENT/HASSELT – Het concert- en theaterbezoek zit in de lift. Dat blijkt uit recente bezoekcijfers van be•at, de uitbater van vier concertzalen en drie theaters in ons land. Om bezoekers een reeks extra’s te bieden, lanceert be•at vandaag de community Friends For Live. Met een lidmaatschap van 39 euro per jaar genieten leden van voordelen in Sportpaleis Antwerpen, Vorst Nationaal, Lotto Arena, Trixxo Arena, Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt.

Al enkele weken wordt afgeteld naar de lancering van Friends For Live. Meer dan 500 geïnteresseerde concert- en theaterliefhebbers registreerden zich al voor de kick-off van de nieuwe community.

Friends For Live was in de zomer van 2022 al beschikbaar voor bezoekers van een van onze arena’s. Op basis van de positieve feedback die we toen kregen, zijn we aan de slag gegaan. Vandaag zijn we klaar om leden van Friends For Live in al onze zalen een reeks voordelen te bieden”, vertelt projectcoördinator Caro Mannaert.  

Voordelen in zeven zalen 

Gedaan met nagelbijtend klaarzitten voor de ticketverkoop van je favoriete concert. Voor heel wat shows kunnen Friends For Live leden deelnemen aan promotor presales. Dat betekent dat zij al tickets kunnen kopen voor de start van de algemene ticketverkoop. Als men er toch niet in geslaagd is om tickets te bemachtigen, dan krijgen leden voorrang wanneer ze zich inschrijven op de wachtlijst. Bovendien genieten leden van 10% korting op drankjes en van liefst 10 euro korting op een be•at VIP Experience. Maar daar houdt het niet op. Met een Friends For Live kaart op zak kan men via een aparte ingang de arena binnen. In de theaters maken leden trouwens gratis gebruik van de bewaakte vestiaire. Zin om rustig iets te drinken of om na de show nog wat na te praten? Dat kan in de Friends For Live Lounge in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent. Tot slot krijgen leden 2 euro korting voor de parking van Trixxo Theater Hasselt. Aansluiten bij Friends For Live, de nieuwe community voor muziek- en theaterliefhebbers, kost 39 euro per jaar. Meer informatie over de voordelen die het lidmaatschap inhoudt, vind je op www.friendsforlive.be

Be•at is de Belgische marktleider op vlak van zaalexploitatie voor grote publieksevenementen. Het verwelkomt jaarlijks zo’n twee miljoen bezoekers in haar 3 theaters en 4 arena’s.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Live Nation Nieuws! 002

Live Nation Nieuws !

MECHELEN/KUURNE,RED. – Glass Animals onder meer bekend van de megahit ‘Heat Waves’ onthullen de speeldatums van hun gloednieuwe internationale tour. Zij wachten op jou met

Live Nation nieuws (update)

Live Nation nieuws (update)

Live Nation laat weten dat Goldband een extra concert geeft op 7 december 2024 in het Antwerpse Sportpaleis. Het concert op 6 december is reeds

Live Nation nieuws

Live Nation nieuws

MECHELEN – De Haagse popgroep Goldband gaat in 2024 nóg groter! Vorig jaar deden ze Antwerpen al daveren met twee uitverkochte shows in de Lotto