BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Gentse Maker Faire

Gentse Maker Faire

GENT – Op 26, 27 en 28 april wordt de Chinastraat in Gent weer het mekka voor Makers en voor iedereen die graag zelf de handen uit de mouwen steekt. Want dan is er de vierde editie van Maker Faire Gent! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf … NU!

Supporter voor het Belgisch Kampioenschap Power Tool Drag Racing! Kom kijken naar ’s werelds grootste K’Nex attractie! Ga op wandel met een levensechte dino!  Maak kennis met onze robotvrienden!
Leer pottenbakken, auto’s tunen, zeppelins bouwen en veel meer! Ga voor de full DIY-kermis experience!


Race snel naar www.makerfairegent.be en scoor jouw tickets. En euh … wacht niet te lang, want de vorige edities waren steeds uitverkocht.

De Opening Night op vrijdag is dit jaar helemaal gratis! Je dient wel jouw (gratis) ticket vooraf te reserveren. Voor de Faire op zaterdag en zondag zijn er zowel dagtickets als combitickets verkrijgbaar. Kinderen t.e.m. 5 jaar krijgen gratistoegang. Jongeren van 6 t.e.m. 12 jaar komen aan reductietarief binnen.

Meer informatie over dé uitvinders driedaagse vind je hier

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws

Maker Faire Gent

GENT/LIEVEGEM – Op 26, 27 en 28 april 2024 organiseert Henk Rijckaert voor de vierde keer Maker Faire Gent. Het grootste DIY-festival ter wereld strijkt