BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Hugo Derycke haalt zijn doel en legt lopend parcours Kuurne-Brussel-Kuurne af

Hugo Derycke

KUURNE – Hugo Derycke (57), die vrijdagmiddag om 14 uur startte op de plek waar zondag de officiële start plaatsvindt van Kuurne-Brussel-Kuurne voor professionele wielrenners op de Rijksweg in Kuurne, heeft zijn doel bereikt. Hij legde de 196,4 kilometer die de renners morgen per fiets afleggen, al lopend af en bereikte zaterdagnamiddag rond 17 uur de finish op de locatie waar ook morgen de professionele wielrenners zullen aankomen op de Brugsesteenweg.

Hugo, die gisteren vlak voordat hij begon nog twijfels had of hij deze uitdaging wel tot een goed einde zou brengen, is in ieder geval zeer tevreden dat hij de 196,4 kilometer heeft volbracht, ondanks de minder gunstige weersomstandigheden waarin hij dit moest doen. Tijdens zijn prestatie werd Hugo voortdurend begeleid door een volgauto en een fietser, die hem tijdens honger, dorst of mindere momenten van de nodige ondersteuning voorzagen.

Lees ook: Hugo Derycke toch van start om eigen Kuurne-Brussel-Kuurne te lopen ondanks mindere weer

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport