BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Kamal en Stephanie mogen voor het eerst bloed trekken in Een Echte Job

Een echte Job

VILVOORDE – Voor de bekende stagiaires van Een Echte Job nadert het einde van een leerrijk avontuur. Als kers op de taart krijgen Kamal Kharmach en Stephanie Planckaert een bijzondere kans: ze mogen voor het eerst bloed trekken. Niet bij een pop, wel bij een échte persoon. Ze weten beiden een Chinese vrijwilliger te strikken en laten zien dat ze echte natuurtalenten zijn. De stage heeft duidelijk vruchten afgeworpen. 

Een Echte Job, maandagavond om 20u30 bij VTM.

Bekijk hier reeds een preview:

Beelden VTM/DPG Media

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws