BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws, Samenleving

Kan Josephine-Charlotte de ware liefde ontdekken op Honeymoon Island?

VILVOORDE/KUURNE – Na haar eerdere pogingen om de liefde te vinden in 2020 via het programma ‘Love Island’, waar ze samen met haar partner werd weggestemd, en haar terugkeer als bombshell in 2022 zonder succesvolle ontmoeting met Cupido, hoopt Josephine-Charlotte Lecluyse (24) vanaf 6 maart de liefde te vinden in het VTM-programma ‘Gestrand op Honeymoon Island’.  Model, actrice en influencer Josephine-Charlotte blikt alvast terug op een geweldig avontuur.

Josephine-Charlotte Lecluyse (24) kiest een uitdagende weg om ware liefde te vinden. In het programma ‘Gestrand op Honeymoon Island’ , opgenomen in Maleisië, treden vier koppels in het huwelijksbootje en worden direct daarna afgezet op een onbewoond eiland, waar ondanks de prachtige natuur en omgeving bijna niets voorhanden is. “Ik beschouw mezelf niet als een luxepaard”, zegt Josephine-Charlotte, “Ik heb in het verleden overnacht in luxe hotels, maar ook midden in de jungle en op het strand. Avontuur trekt me aan, en dat was een van de redenen om aan het programma deel te nemen. Na vier jaar single zijn, was ik klaar om niet meer alleen te zijn en stond ik open voor het vinden van de liefde.”

Ondanks haar ervaring met overleven, erkent Josephine-Charlotte dat ‘Gestrand op Honeymoon Island’ niet te onderschatten is. “De tropische temperaturen op het eiland en het schaarse voedsel tasten de moraal aan en vragen immers veel energie.”, gaat Josephine-Charlotte verder, ”Mensen die het programma op tv bekijken, zijn vaak pessimistisch en denken dat veel scènes in scène zijn gezet. Ook zelf had ik soms dat gevoel toen ik vorig seizoen keek!  Nu moet ik toegeven dat ik het allemaal wat had onderschat.”

Aangewezen op elkaar

Voor Josephine-Charlotte was haar deelname aan ‘Gestrand op Honeymoon Island’ een schril contrast met haar eerdere deelnames aan ‘Love Island’. “Het grote verschil met ‘Love Island’ is dat alles binnen de villa van ‘Love Island’ voor je wordt geregeld, vergelijkbaar met een modeshow met te veel luxe”, vervolgt voormalig Miss België-finaliste Josephine-Charlotte. “Ook wat eten en drinken betreft was alles binnen de villa overvloedig aanwezig.  Het programma Blind getrouwd is dan weer voor mij te formeel. Bij ‘Gestrand op Honeymoon Island’ zijn koppels echter aangewezen op elkaar, aangezien ze alleen op het eiland verblijven. Ik werd gekoppeld aan Sidi, na een korte superspeeddate, verschillende psychologische tests en gesprekken.  Sidi is lief, begripvol en respectvol, een zorgzaam persoon waar ik vol lof over ben.”

Foto’s VTM/DPG Media

Ik bleef mezelf

Tijdens haar verblijf op het eiland bleef Josephine-Charlotte naar eigen zeggen zichzelf.  “Ik ben iemand die mijn emoties opkropt en dan in tranen uitbarst als de druk te hoog wordt.”, beschrijft de ex miss België kandidate zich, “Op het eiland leken mijn emoties immers nog intenser te zijn, en de tijd voelde langer aan, waardoor de band tussen Sidi en mezelf snel groeide, ondanks ik mij in het begin eerder wat gesloten had opgesteld. Gelukkig was Sidi er altijd om mij op mijn gemak te stellen, wat veel voor mij betekende.”

Betere voorbereiding

Josephine-Charlotte heeft geen spijt van haar deelname en zou direct opnieuw meedoen aan het programma. “Als ik het opnieuw zou doen, zou ik me alvast beter voorbereiden”, lacht ze. Ze herinnert zich nog het moment waarop ze van de boot sprong die hen naar het eiland bracht. Door de lange sleep aan haar trouwjurk ontstonden er enkele problemen, maar dat kon ze oplossen door de sleep eerst om haar middel te knopen. Ondanks haar dagelijkse bezigheid met sociale media miste ze dit tijdens haar verblijf op Honeymoon Island niet echt, maar het gemis van haar ouders woog wel zwaar.

Dankzij haar deelname aan Honeymoon Island heeft Josephine-Charlotte alvast goede vriendschappen overgehouden met andere deelnemers aan het programma. Of Sidi en Josephine-Charlotte als koppel het eiland hebben verlaten, wordt pas aan het einde van het programma duidelijk.

Wie de avonturen van Josephine-Charlotte in ‘Gestrand op Honeymoon Island’ wil volgen, kan vanaf maandag 4 maart terecht op VTM 2.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws, Samenleving