BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Karen Damen en Ruth Beeckmans vervoegen de cast van Sneeuwwitje

Karen Damen en Ruth Beeckmans vervoegen de cast van Sneeuwwitje

DE PANNE – Sprookjesmusical Sneeuwwitje voegt twee nieuwe namen toe aan de cast. Karen Damen en Ruth Beeckmans zullen afwisselend de rol van de koningin spelen. Ruth zal hiermee haar musicaldebuut maken, maar voor Karen is het niet de eerste keer dat ze op het podium van een musical zal staan. Eerder werd al bekendgemaakt dat de titelrol gespeeld zal worden door Ianthe Tavernier met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins. Sneeuwwitje is vanaf 1 juli 2024 gedurende de hele zomer exclusief te zien in het Plopsa Theater in De Panne.

Sneeuwwitje was de eerste sprookjesmusical die Studio 100 op de planken van de Koningin Elisabethzaal bracht in 1998. Het bedrijf kent sindsdien een sterke traditie van sprookjesmusicals. Denk maar aan de grote successen van Assepoester, Pinokkio, Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, Robin Hood en onlangs hernomen, De 3 Biggetjes. De terugkeer van Sneeuwwitje is een bijzonder moment voor Studio 100, want hiermee pikt het die traditie opnieuw op.

Exclusief in het Plopsa Theater

Sneeuwwitje zal deze zomer exclusief te zien zijn in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. “Voor Plopsa is het opzetten van zo een grootschalige productie een primeur. Echter sluit deze musical naadloos aan bij onze visie om volop in te zetten op beleving. Op die manier krijgt onze site in De Panne nog een extra dimensie. Bovendien is een bezoek aan deze voorstelling inbegrepen voor alle gasten die tijdens de zomer in het Plopsa Hotel verblijven” besluit Xavier Verellen – Marketing & Sales Director Plopsa.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws