BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Video Reportage

‘Marginaalste Stad van Vlaanderen’ organiseert het allereerste West-Vlaams Kampioenschap Bierpong

Marginaalste Stad van Vlaanderen organiseert het allereerste West-Vlaams Kampioenschap Bierpong

MENEN – Op 16 maart vindt in Menen het allereerste West-Vlaams Kampioenschap Bierpong plaats. Met gepaste trots kondigt KSA Grenswake Menen aan, dat hun tornooi erkend is door zowel de provincie als het officiële BK Bierpong, waardoor de winnaars niet alleen roem zullen vergaren, maar ook de kans krijgen om door te stoten naar de hoogste nationale bierpongcompetitie.

Al jarenlang verzamelen zo’n honderdtal fervente spelers zich, voor het jaarlijkse bierpongtoernooi van KSA Menen. Resultaat: een stevige reputatie in de wijde regio. Door de toenemende bekendheid en het vertrouwen in de jeugdvereniging, organiseert de ‘marginaalste stad’ van Vlaanderen, het allereerste West-Vlaams Kampioenschap Bierpong, een primeur voor de stad Menen.

Ticket naar het Belgisch Kampioenschap

Met een verwachte opkomst van 140 deelnemers, kunnen de winnaars van het West-Vlaams kampioenschap bierpong, rekenen op een exclusief all-inclusive duoticket, voor het Belgisch kampioenschap bierpong, georganiseerd door Beats n’ Bots. Dit festival, dat plaatsvindt op 7 september 2024 in Lichtervelde, is het grootste bierpongfestival in de Benelux en de winnaars van Menen zullen de kans krijgen om daar de West-Vlaamse eer hoog te houden.”

Ad fundum contest

Naast het spannende toernooi zorgt de KSA ook voor een bruisende sfeer voor supporters, met live DJ’s, een ad fundum contest (met prijzen) en een fotobooth om herinneringen vast te leggen. De organisatie benadruk, dat zij zich bewust zijn van mogelijke kritiek op drankgebruik, maar verzekert dat ieders grenzen gerespecteerd en gecontroleerd zullen worden.

Het toernooi vindt dit jaar plaats in Park ter Walle. Informatie en mogelijkheid tot inschrijven zijn beschikbaar via via de link op het Facebook-evenement. Voor meer details kunt u terecht op het Facebook evenement.

Na de bekendmaking dat Menen al voor de vijfde maal tot meest marginale stad van Vlaanderen werd verkozen trok B.R.U. zaterdagmorgen tijdens de wekelijkse marktdag van Menen uit op onderzoek:

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws, Video Reportage

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de