BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

PAULO zoekt meer dan 200 Oost-Vlaamse politie-inspecteurs

PAULO zoekt meer dan 200 Oost-Vlaamse politie-inspecteurs

GENT – Op zaterdag 9 maart vindt de infodag van PAULO-Politieopleiding plaats in Mendonk (Gent). De infodag is een samenwerking tussen PAULO-Politieopleiding, de rekruteringsdienst van de federale politie en een dertigtal politiediensten, die aanwezig zijn met een infostand. Kandidaat-inspecteurs kunnen zich tijdens de infodag, uitgebreid informeren over de selectieproeven, basisopleiding en loopbaanmogelijkheden bij de politie.

Dat de Politieopleiding van PAULO staat voor levensecht leren, wordt tijdens de infodag aangetoond. Er staan tal van demonstraties op het programma: zelfverdediging, schietoefeningen, hondenpatrouille, politieboten, motoragenten en openbare orde.

“Wie de  infodag van PAULO bezoekt, komt niet alleen meer te weten over het leven op de politieschool. Dankzij een goede samenwerking met de lokale en federale politiediensten kunnen we een programma aanbieden dat de bezoekers ook informeert over de selectieprocedure voor inspecteur en de jobmogelijkheden bij de politie. Niet minder dan 200 medewerkers staan klaar om meer dan 1 000 bezoekers te ontvangen op de campus. Er is dan ook een grote behoefte aan politie-inspecteurs: in Oost-Vlaanderen willen we dit jaar meer dan 200 inspecteurs opleiden”, aldus gedeputeerde Kurt Moens, bevoegd voor Onderwijs.

Praktisch

Wie info wil over een job bij de politie kan zich nog tot en met 6 maart inschrijven voor de infodag op de jobpol-website. De infodag loopt van 9.30 tot 17.00 uur op zaterdag 9 maart. Bezoekers zijn welkom op de PAULO-campus in de Gentse haven: Sprendonkstraat 5, 9042 Gent.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws