BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Rode Duivels fans krijgen eigen EK-dorp in Knokke-Heist

Rode Duivels fans krijgen eigen EK-dorp in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST verwelkomt alle Rode Duivels fans in een origineel EK-dorp op het evenementenstrand KH Summercamp, van 17 juni 2024 (de eerste match tegen Slovakije) tot maximaal 14 juli 2024 (mogelijke laatste match van de Rode Duivels in de finale).

Voor alle Rode Duivels wedstrijden, die om 18u worden gespeeld, opent het strand 2 uur voor de aftrap (16u) en sluit om 22u. Voor alle Rode duivels wedstrijden die om 21u beginnen, opent het strand 3 uur voor de aftrap (18u) en sluit om 00u.

Onvergetelijk

Het EK-summercamp in Knokke-Heist belooft een fantastische plek te worden, waar fans samen kunnen komen, de sfeer kunnen proeven, een fris pintje van het vat kunnen drinken, een sappige braadworst  kunnen eten én de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm kunnen beleven.

Mis deze kans niet om je geel, rood en zwarte outfit uit de kast te halen en de Rode Duivels, in het hart van de actie, naar de overwinning te juichen.

Markeer deze datums zeker al in jouw agenda: 17 juni 2024 om 18u: België vs. Slovakije, 22 juni 2024 om 21u: België vs. Roemenië, 26 juni 2024 om 18u: (TBC – België) De tegenstander wordt pas bekend na 26 maart.

De toegang is gratis. Wil je zeker zijn van je plaatsje ? Registreer dan vooraf hier!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Kneistival

Kneistival 2024

KNOKKE-HEIST – Kneistival is een gratis muziekfestival in Knokke-Heist. Op het Heldenplein, vlakbij het strand geniet je van concerten van lokale, nationale en internationale bands.

Straffe Toebak in Knokke-Heist

Straffen Toebak in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST – Het is dé zomer van coverband Straffen Toebak. Niet zomaar de zoveelste coverband, maar wel ééntje om u tegen te zeggen. Van Will

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online