BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Foto Reportage, Nieuws, Samenleving

Rode Kruis Kuurne klinkt op het nieuwe werkjaar

KUURNE – Afgelopen zondag luidde de Kuurnse afdeling van het Rode Kruis het nieuwe jaar in en greep de gelegenheid aan om terug te kijken op het afgelopen werkjaar. Het was tevens een ideale kans om enkele personen die succesvol hun cursus hadden afgerond in het zonnetje te zetten.

Joke Adam, Brenden Oudoor, Jamien Claerhout, Timea Damman, Mariska Debaere, Isabel Declerck, Kelly Decock, Yana Delporte, Andrea Depestele, Marie Maertens, Ansophie Mestach, Amber Vandamme, Emma Vandoorne, Emiel Cooman, Justien Blondeel, Sofie Bossuyt, Nicky Geyssens, Hanne Hindrickx, Sam Louncke, Amber Lowie, Klaas Pollet en Brecht Teerlinck ontvingen trots hun brevetten voor ‘Eerste Hulp’ en ‘Helper’.

Ann Deryckere, Femke Segaert, Annelies Malysse en Luna Paeme slaagden daarentegen voor de cursus eerstehulpverlener, terwijl Marlies Cattebeke en Carine Rotty zich voortaan ‘eventhulpverlener’ mogen noemen.

Daarnaast werden er ook brevetten uitgereikt aan Carl Messely, Geoffrey Lagaisse, Benny Vanhee en Sybren Vanneste.  Voor Marijke Misplon en Romina Caenepeel, was er dan weer een zilveren medaille ter ere van hun 10 jaar toegewijde inzet.

De kers op de taart van deze Nieuwjaarsdrink was het verrassende nieuws dat de Rode Kruis afdeling Kuurne dit jaar een gloednieuwe ziekenwagen zal ontvangen.

Foto Samson

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Foto Reportage, Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op