BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Ververieders doen Fietsbieb Kuurne verder groeien!   

KUURNE – De Ververieders, de sympathieke fietsclub van de Ververie, hadden afgelopen zondagochtend een fraai bedrag te overhandigen aan Fietsbieb Kuurne, die werd gekozen als ‘goed doel’ voor de opbrengst van de 12 uur van Kuurne in 2023, het fiets evenement op de Renbaan. De fietsbieb mocht daarbij een cheque in ontvangst nemen waarop het bedrag van 2000 euro stond genoteerd. 

Met dit bedrag wil de fietsbieb twee dingen gaan doen. “Ten eerste willen we onze collectie verder op punt zetten”, opent Jos Callens van de Fietsbieb, “Daarmee bedoel ik remkabels vervangen,  versnellingskabels,  buitenbanden,  binnenbanden …  een bel,  een ketting,  een spatbord,  …  

Kinderen laten fietsen

Het is geen Ultegra of Campa Record,  maar het kost allemaal … Daarnaast willen we kinderen ook laten fietsen!    Zo zijn er op kermismaandag de koerskes,  maar nu binnenkort ook voor de 4 de maal  in de week voor Kuurne Brussel Kuurne 3 dagen lang een parcours ‘fietsbehendigheid’ voor alle Kuurnse scholen.  Niet minder dan 350 kinderen komen dan weer bij de fietsbieb hun fietsbehendigheid bijschaven!”  De volgende editie van de 12 uur van Kuurne zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 31 augustus! 

Meer info via www.de12uurvankuurne.com

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving