BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Wedstrijden

Walibi haalt alles uit de kast op Valentijnsdag met wedstrijd waarmee je een ongewoon diner kan winnen

Walibi haalt alles uit de kast op Valentijnsdag met wedstrijd waarmee je een ongewoon diner kan winnen

WAVER – Walibi, het themapark dat al bijna 50 jaar de harten van de Belgen verovert, viert Valentijnsdag dit jaar op een speciale manier door een wedstrijd te organiseren waarmee je een ongewone gastronomische ervaring kan winnen.

Zin om je Valentijnsavond door te brengen in Walibi? Het themapark onthult een wedstrijd waar je hart van overslaat: Walibi nodigt 5 gelukkigen en hun geliefden uit, om op 14 februari, hun avond door te brengen, met een diner in de meest ongewone omgeving.

Walibi’s PopCorn Revenge

Walibi’s PopCorn Revenge attractie opent haar deuren voor een gastronomisch diner. Op het menu staat een 4-gangenmenu gecreëerd en samengesteld door topchef Alexandre Ciriello, van het gastronomische restaurant “L’horizon” in Chaumont-Gistoux, onlangs uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar 2023 door Gault & Millau. Zijn verfijnde keuken belooft de smaakpapillen van de winnaars te verrukken.

Jonge Chef 2023 Gault & Millau

Meedoen aan deze unieke wedstrijd is heel eenvoudig (en leuk!): om deel te nemen moet je tussen 5 en 9 februari de wedstrijdsite bezoeken, waar je aan de zwengel van een jackpot kan trekken. Als alle drie de mascottes “Walibi die een hart maakt” op een rij staan, win je één van de 5 tafels voor twee personen. Wacht niet te lang!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 februari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Wedstrijden
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online