BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Acta es Fabula winnaar van de 14 de ‘Samen is SUPER’ quiz

KUURNE – De organisatie achter de ‘Samen is SUPER’ quiz kijkt tevreden terug op weer een succesvolle editie van hun quiz. Voor degenen die hun kennis wilden testen op het gebied van weetjes, actualiteiten, geschiedenis, aardrijkskunde, film, muziek, en meer, was de Sint-Pieterszaal afgelopen vrijdag de place to be, waar 30 teams het tegen elkaar opnamen.

De ‘Samen is SUPER’ quiz heeft echter al een rijke geschiedenis, aangezien dit de 14e editie van de quiz was. De quizmaster van dienst was Francis Benoit, die eveneens verantwoordelijk was voor het bedenken van alle vragen die tijdens het quizgedeelte werden gesteld.

Met een kleine voorsprong op het team ‘Computer says no’ slaagde ‘Acta es fabula’ erin om met 183,5 punten de quiz te winnen. Het team ‘Quiz me quick’ behaalde verdienstelijk de derde plaats.

De organisatie van de quiz lag in handen van Jong CD&V, die erin slaagden een boeiende en uitdagende avond te creëren voor alle deelnemende ploegen. Het succes van de 14e editie belooft alvast veel voor toekomstige edities van de ‘Samen is SUPER’ quiz.

Samen is SUPER quiz
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen