BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Bas en Niels kronen zich tot West-Vlaams kampioen bierpong 2024 na bloedstollende finale op Superbowl niveau

Bas en Niels kronen zich tot West-Vlaams kampioen bierpong 2024 na bloedstollende finale op Superbowl niveau

MENEN – Na een spannende finale ging team ‘Danny Danny Sucky’ op het West-Vlaams Kampioenschap Bierpong in Menen met de gouden medaille lopen.

Met trots en vreugde werden Bas en Niels van Team ‘Danny Danny Sucky’ officieel gekroond tot de West-Vlaamse kampioenen bierpong van 2024. “We kunnen nu eenmaal goed met onze ballen overweg!”, aldus de enthousiaste winnaars. Ze hopen hun succes voort te zetten en de titel van Belgisch kampioen te veroveren. “We kunnen goed drinken én werpen, iets waar ons moeder fier op is”, voegen ze eraan toe.

Op naar het Belgisch kampioenschap

Bas en Niels wonnen naast de titel West-Vlaams kampioen bierpong, ook een all-inclusive duo ticket naar Beats n’ Bots, het officiële Belgisch kampioenschap, dat op 7 september plaatsvindt in Lichtervelde. Dit is het grootste bierpongevenement van de Benelux. “Het gaat om een festival met camping, dus we kunnen daar ter plaatse onze roes uitslapen!”, aldus de kampioenen. Ook gewone stervelingen kunnen meedoen aan het BK Beerpong. De inschrijvingen gaan open op zondag 9 juni vanaf 12u00. Wees er vlug bij wegens in een mum van tijd uitverkocht. Bas en Niels zijn alvast verzekerd van hun plek op het BK.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de