BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Gemeentehuis Sint-Amandsberg zoekt nieuwe invulling

Gemeentehuis Sint-Amandsberg zoekt nieuwe invulling

SINT-AMANDSBERG/GENT – De Stad Gent gaat op zoek naar een nieuwe invulling voor het gemeentehuis in Sint-Amandsberg, dat al enkele jaren wacht op een nieuwe bestemming. De best gerangschikte kandidaat krijgt het gebouw voor minstens 27 jaar in erfpacht.

Het oud gemeentehuis in Sint-Amandsberg staat grotendeels leeg en wordt nieuw leven ingeblazen via een open oproep.

De Stad zoekt een organisatie met een project dat maatschappelijke meerwaarde biedt. Commerciële projecten zijn ook toegestaan. De erfpachter krijgt het gebouw voor minstens 27 jaar in erfpacht en moet het onderhouden, inclusief energiebesparende maatregelen. Een jury beoordeelt de voorstellen. Met de hoogst gerangschikte kandidaat worden er verdere gesprekken opgestart.

Geïnteresseerden kunnen vanaf 25 maart tot en met 15 september 2024 een voorstel indienen via offertes.vastgoed@stad.gent. Plaatsbezoeken zijn gepland op 25 en 26 april 2024. Volledige open oproep beschikbaar op www.stad.gent vanaf 25 maart.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving