BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

GeoDynamics implementeert track-and-trace systeem in wagenpark Lotto Dstny

GeoDynamics implementeert track-and-trace systeem in wagenpark Lotto Dstny

KORTRIJK – In een significante stap voorwaarts in de professionalisering van wielerploeg logistiek, heeft Lotto Dstny, een prominente naam in het internationale wielerpeloton, een samenwerking aangekondigd met GeoDynamics, een expert in track-and-trace systemen. Deze samenwerking is gericht op het verhogen van de efficiëntie en veiligheid van het uitgebreide wagenpark van de wielerploeg door de implementatie van geavanceerde technologische oplossingen.

Het track-and-trace systeem geïnstalleerd door GeoDynamics in de voertuigen van wielerploeg Lotto Dstny, maakt real-time locatie tracking mogelijk via mobiele en desktop apparaten. Hierdoor kan de wielerploeg haar logistiek beheer optimaliseren, wat leidt tot een verbetering van de operationele efficiëntie.

Early adopter Lotto Dstny

De implementatie biedt ook voordelen op het gebied van veiligheid en administratief beheer, zoals directe lokalisatie van voertuigen bij diefstal, efficiëntere afhandeling van boetes en geautomatiseerd onderhoudsbeheer. Deze technologische vooruitgang positioneert Lotto Dstny als een voorloper in het toepassen van innovatieve oplossingen voor logistieke uitdagingen binnen het wielrennen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Sport