BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Geslaagd concert van ‘The Huntsville Detectives’ in het Groenhuis te Ieper

The Huntsville Detectives

IEPER – Geert Delaey, Hendrik Battiau, Francis Declercq en Mario Schreel vormen samen de band ‘The Huntsville Detectives’, die afgelopen zaterdag een concert gaf in het Groenhuis te Ieper.

‘The Huntsville Detectives’ bestaat uit vier gepassioneerde en ervaren muzikanten die een krachtige mix brengen van southern blues, bluesrock, roots, tex-mex en americana. Ze staan bekend om hun unieke interpretaties van niet-alledaagse covers die het publiek in vuur en vlam zetten.

Momenteel werkt de groep aan een nieuw album dat volgende maand wordt gepresenteerd, eveneens in het Groenhuis van Ieper. De band blijft trouw aan hun karakteristieke stijl en belooft een boeiende muzikale ervaring voor hun fans en nieuwsgierige luisteraars.

The Huntsville Detectives

Foto’s Hendrik Lefebvre

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws