BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Video Reportage

Geslaagde Comedy Night in Freinetschool De Levensboom

WEVELGEM – Freinetschool De Levensboom in Wevelgem kijkt terug op een zeer geslaagde derde editie van hun Comedy Night. In een volle zaal zorgden Jonathan Tanghe, Wouter De Beuf, Karen Van Driessche, Die Gast, Mike Colt en de Mugge van Brugge ervoor dat de meer dan zeventig aanwezigen hun werkweek op een humoristische manier konden afsluiten.

“We zijn erg tevreden over de opkomst”, vertelt Michaël Vankeirsbilck, die samen met directeur op rust van de school Yf Tanghe, alias ‘Die Gast’, keer op keer de Comedy Night organiseert, “Gezien het succes van deze derde editie, zullen we hoogstwaarschijnlijk volgend jaar een vierde editie organiseren.”  De opbrengst van de Comedy Night wordt elk jaar geschonken aan Freinetschool De Levensboom, al kan tot op heden het juiste bedrag die dit jaar met het evenement werd opgehaald nog niet worden becijferd.

Interview ‘De Mugge van Brugge’

Interview ‘Die Gast’

Interview met ‘Mike Colt’

Interview Karen Van Driessche

Interview Wouter De Beuf

Interview Jonathan Tanghe

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Video Reportage