BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Josephine-Charlotte onthult opvallende reden waarom ze zich niet kan openstellen voor Sidi in ‘Gestrand op Honeymoon Island’

Liefde is een werkwoord en dus komt relatietherapeute Meriam poolshoogte nemen bij de pasgetrouwde koppels van ‘Gestrand op Honeymoon Island’. Sidi kan maar niet door het muurtje dat Josephine-Charlotte om zich heen heeft breken. In een emotionele sessie met de relatietherapeute geeft Josephine-Charlotte toe wat haar dwars zit, een reden die Sidi niet meteen zag aankomen. Strandt hun huwelijk op deze ‘kleine’ dealbreaker? Of slaagt Josephine-Charlotte er alsnog in haar hart open te stellen voor Sidi? 

Bekijk hier de preview:

Beelden VTM / DPG Media

Gestrand op Honeymoon Island, maandag 25 maart om 21u55 bij VTM 2

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws