BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Koninklijke Harmonie Concordia Kunst naar Vermogen én podcastmakers Barack Frituur krijgen vierde Wevelgemse Cultuurprijs

Koninklijke Harmonie Concordia Kunst naar Vermogen én podcastmakers Barack Frituur krijgen vierde Wevelgemse Cultuurprijs

WEVELGEM – KHC Kunst naar vermogen en de podcastmakers ‘Leute en Lapauw’ werden bekroond met de Wevelgemse Cultuurprijs, zowel door de jury als het publiek. De prijs erkent uitzonderlijke prestaties in het culturele veld en werd uitgereikt tijdens een evenement in OC De Stekke in Moorsele.

De Wevelgemse Cultuurprijs werd uitgereikt aan KHC Kunst naar vermogen en de publieksprijs ging naar de podcastmakers ‘Leute en Lapauw’ voor hun podcast ‘Barack Frituur’. De harmonie werd gekozen als winnaar door de jury vanwege hun lokale verankering en nationale successen. De avond werd muzikaal opgeluisterd door Meermens en de winnaars ontvingen trofeeën en kadobonnen. De Cultuurprijs benadrukt het belang van cultuur en kunst in de gemeente Wevelgem.

Cultuurprijs Wevelgem
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws