BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel lanceren ticketverkoop Nerdland Festival 2024

Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel lanceren ticketverkoop Nerdland Festival 2024

WACHTEBEKE – Nerdland Festival, het grootste wetenschapsfestival in België, slaat op 24, 25 en 26 mei 2024 haar tenten op in Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel zorgen er opnieuw voor wetenschappelijk spektakel met zo’n 200 shows, focus talks en experiences voor alle leeftijden. Dé hoogmis voor wetenschapsfans, zelfverklaarde nerds en iedereen met een gezonde portie nieuwsgierigheid.

Nerdland Festival is een festival als geen ander: grote tenten, frisse pintjes, een gezellige grasweide en die typisch ongeremde sfeer. Maar dan met wetenschap in de hoofdrol.

Op Nerdland Festival hoor je geen muziek weerklinken, wel kreten van verbazing, ongeloof en euforie tijdens tal van wetenschapsshows en activiteiten. Organisatoren Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel zorgen voor een combinatie van gepassioneerde vertellers, humor, spektakel en aha-erlebnissen. En uiteraard klimmen ze zelf ook het podium op.

De mix wordt geweldig goed gesmaakt. De voorbije twee edities van het festival waren telkens volledig uitverkocht. Vorig jaar kwamen meer dan 20.000 bezoekers hun dorst naar kennis lessen. En dat zijn zeker niet alleen wetenschappers en ingenieurs. Nerdland Festival heeft iets te bieden voor iedereen die zijn horizon wil verbreden, van jong tot oud.

Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.nerdlandfestival.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws