BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Melkveeboer Thomas kiest niet drie, maar vier vrouwen

Boer zoekt vrouw

WOESTEN – Een housewarming met alleen maar onbekende vrouwen? Het bleek geen probleem te zijn voor melkvee- en aardappelboer Thomas Leplae uit Woesten, die op zondagavond 24 maart samen met Dina Tersago de zoektocht startte naar de vrouw van zijn leven. Na een dag van daten, daten en eten, koos Thomas niet drie maar vier vrouwen om te blijven logeren op de boerderij. 

De anderen moesten lichtjes teleurgesteld terug huiswaarts, maar Silke (26, Elverdinge), Chloë (26, Baarle-Hertog), Fien (26, Brugge) en Amber (24, Westende) mochten zich installeren in Thomas’ nieuwe thuis. 

Bekijk hier het keuzemoment:

Foto en video VTM/DPG Media

Boer zkt Vrouw elke zondag op VTM

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws