BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws, Video Reportage

Nicky Du Soleil winnaar van zangwedstrijd Kamping Kitsch Club

Kamping Kitsch Club zangwedstrijd

EVERGEM/KORTRIJK/WERVIK/ROESELARE – Naast namen als De Jordy, Samson & Marie, DJ Coone, Laura Lynn en Praga Khan (dj-set) werden afgelopen zondag tijdens de Kamping Kitsch Club zangwedstrijd nog enkele namen aan de affiche van het festival toegevoegd. Tijdens de grote finale van deze zangwedstrijd in OC De Burggrave te Evergem wist Nicky Du Soleil met het nummer “Oe La La La” zich een plekje te zingen op het hoofdpodium van de 13e editie van het festival, dat plaatsvindt op 17 augustus in Kortrijk.

In totaal namen 15 artiesten het tegen elkaar op in de finale. Elk van hen mocht één nummer naar keuze brengen om het publiek en de jury van hun podiumkunsten te overtuigen. De sfeer zat er al snel in. Tussen de wedstrijd door waren er ook gastoptredens van onder meer MEL & DEN, FABIOW en SERGIO, die tevens presentator was van de wedstrijd. De juryleden waren Tanja Dexters, MC Drummer, Mel & Den en Fabiow. Naast Nicky Du Soleil, die als winnaar uit de bus kwam, vielen ook Killing Ruud als publiekswinnaar, Ever-Lynn uit Roeselare en snoepverkoopster Lindautwervik in de prijzen. Laatstgenoemde sleepte zelfs een platencontract in de wacht. Ever-Lynn uit Roeselare en dan weer te zien zijn tijdens Kamping Kitsch Club in de slagerstent, net als Killing Ruud.

Ticketverkoop loopt als sneltrein

Ondertussen ging ook begin deze maand de ticketverkoop van start voor Kamping Kitsch Club. Ondanks de algemene prijsstijgingen in het leven, heeft het grootste verkleedfestival van West-Europa juist de prijzen verlaagd. Het evenement, dat op zaterdag 17 augustus zal plaatsvinden op het festivalterrein Lange Munte in Kortrijk, heeft de tickets namelijk goedkoper gemaakt. In totaal zullen meer dan 120 artiesten optreden op meer dan tien verschillende podia.

‘Hitjes voor Tietjes’-area

Nieuw vanaf dit jaar is de ‘Hitjes voor Tietjes’-area, een ruimte waar vijfduizend bezoekers terechtkunnen om een hele dag mee te zingen op hits, met elk uur aandacht voor een ander genre, vooral gericht op het verwennen van de vrouwelijke bezoekers. Podia zullen vanaf komende editie nog meer dan vorig jaar worden aangekleed en er zal nog meer worden ingezet op randanimatie. Het Belgisch kampioenschap dildowerpen, het succesnummer van 2023, is eveneens een blijvertje. Daarnaast wordt volop ingezet op adembenemende kermisattracties. Het motto voor deze editie past dan ook volledig in de kermissfeer: “altijd prijs”!

Ticketprijs gedaald

Tickets voor Kamping Kitsch Club kosten dit jaar 18 euro, dus goedkoper dan vorig jaar en aanzienlijk goedkoper dan vele andere festivals. Geïnteresseerden moeten er echter snel bij zijn, want ook nu loopt de ticketverkoop als een trein. Nieuw dit jaar is ook de mogelijkheid om groepstickets aan te kopen. Wie zeven tickets koopt, krijgt er een gratis ticket bij. Dus 7+1 gratis. De groepstickets zijn echter beperkt beschikbaar, dus snel handelen is de boodschap!

Bekijk hier onze videoreportage die B.R.U. ter plaatse maakte:

Kamping Kitch Club zangwedstrijd Evergem 2024

Foto Hendrik Lefebvre

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws, Video Reportage