BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Nona Drinks verstopt met Pasen 1.000 flesjes in 10 parken

GENT – Bij Nona draait Pasen niet alleen om de zoektocht naar chocolade-eitjes, maar ook om de zoektocht naar Nona flesjes. Het Nona team verstopt op 10 locaties in totaal 1.000 flesjes Nona June, Nona Spritz en Nona Ginger 20cl.

Nona vraagt aan iedereen om vriendelijk te zijn en dus niet meer dan één flesje mee te nemen. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van een lekker alcoholvrij aperitief. De flesjes worden pas op zaterdag verstopt en in ieder park zal er controle zijn.

De parken worden zaterdag vanaf 8u gedeeld op de Instagram pagina van Nona: @nonadrinks

Nona Drinks is een Belgische start-up die premium alcoholvrije spirits op basis van zorgvuldig geselecteerde kruiden creëert. Om te genieten van heerlijke alcoholvrije cocktails zonder compromissen. Charlotte ontwikkelde na haar studies als bio-ingenieur een alcoholvrije gin laag in suiker, ’s werelds eerste alcoholvrije Spritz en het eerste distillaat op basis van gember; Nona June, Nona Spritz & Nona Ginger. Deze award winning spirits zijn het resultaat van een complex distillatieproces. Charlotte kreeg hulp van gerenommeerde chefs en sommeliers om het smaakpallet van de spirits vorm te geven. Haar spirits worden geserveerd in sterrenzaken zoals The Jane & Boury.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws