BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Smail en Elise krijgen de exit op hun bord in Het Onbekende

VILVOORDE – In Het Onbekende moesten beide teams maandagavond een groot stuwmeer in om geld te verdienen. Daarna kozen ze de grootste egoïst van hun team, waarbij Ine en Marzena als ‘pineuten van dienst’ uit de bus kwamen. Axel Daeseleire confronteerde hen met een persoonlijk dilemma, waarbij ze een vrijstelling konden verdienen bij de volgende eliminatie.

Desondanks kozen beiden ervoor om het belang van het team voorop te stellen. Het volgende dilemma draaide om snelheid, samenwerking en evenwicht en werd gewonnen door Team Groen. Zij mochten beslissen of ze de bekende weg of de onbekende weg wilden volgen voor de eliminatie. Uiteindelijk kozen ze voor de bekende eliminatie en stuurden ze Smail naar huis.

Hierdoor werd Team Rood automatisch geconfronteerd met de onbekende eliminatie. Na een zenuwslopende nacht werd deze als ontbijt geserveerd. Op tafel stonden zeven stolpen, maar onder slechts zes stond daadwerkelijk een ontbijt. Het lot en de stoel die de kandidaten kozen, zouden bepalen of ze het spel moesten verlaten of niet. “We zitten in een eliminatie die we niet wilden. Het voelt willekeurig aan als Russische Roulette, en dat is absoluut niet fijn”, merkte Jo op. Elise moest noodgedwongen plaatsnemen op de laatste vrije stoel en kreeg daardoor de exit op haar bord. Zij moest het spel verlaten met lege handen én een lege maag. 

Bekijk hier de exit van Elise uit de aflevering: 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws