BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Titelverdedigster Melissa Debackere opnieuw winnaar van Short Rally van Moorslede

Melissa Debakker

Moorslede – Afgelopen zondag vond in Moorslede de derde editie plaats van de Short Rally van Moorslede.   Op het programma stonden twee klassementsproeven waaronder de KP Moorslede en de KP Dadizele die elk viermaal gereden dienden te worden. 

In totaal kwamen 79 hedendaagse wagens en 40 Historic cars aan de start van de wedstrijd.  Voor het derde jaar op rij leek de wedstrijd aanvankelijk uit te gaan draaien op een duel tussen titelverdedigster Melissa Debackere en Vincent Verschueren maar uiteindelijk diende Debackere toch niet het onderste uit de kan te gaan halen om Verschuren achter zich te laten.  Toch liep niet alles van een leien dakje voor de titelverdedigster gezien ze te kampen kreeg met een haperende motor.  Toch slaagde Melissa Debackere  erin met haar Skoda Fabia nog met 23 seconden voorsprong te finishen voor Vincent Verschueren in zijn Citroën C3. 

Foto’s Samson

Bij de Historic rally was het team Paul Lietaer – Wouter Knockaert met de Opel Ascona 400 die zich tot winnaar mocht kronen. 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport

Woning onbewoonbaar na brand te Moorslede

De woning van een 83-jarige vrouw uit de Passendaalestraat in Moorslede is dinsdagmiddag onbewoonbaar geraakt nadat er brand uitbrak op de bovenverdieping.  Het was rond 16.30 uur dat de