BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Wegenwerken

Vanaf 8 april asfalteringswerken op kruispunt van Rijksweg (R32) met Meensesteenweg (N32) in Roeselare

Vanaf 8 april asfalteringswerken op kruispunt van Rijksweg (R32) met Meensesteenweg (N32) in Roeselare

ROESELARE – Tussen maandag 8 en vrijdag 12 april vernieuwt een aannemer, in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer, het asfalt op het kruispunt van de Rijksweg (R32) met de Meensesteenweg (N32). Tijdens de werken is er hinder voor het verkeer tussen Zilverberg en het centrum van Roeselare.

De aannemer vernieuwt de bovenste asfaltlaag op het kruispunt met de Meensesteenweg en de Rijksweg in Roeselare. De werken starten op maandag 8 april en zijn klaar op vrijdag 12 april. De huidige planning hangt echter sterk af van het weer en kan dus nog wijzigen.

Hinder voor fietsers en openbaar vervoer

Voetgangers kunnen tijdens de werken gewoon langs de werfzone wandelen. Fietsers op de Rijksweg kunnen ook gewoon langs de werfzone rijden. Fietsers op de Meensesteenweg kunnen tijdens de werken ook nog steeds het kruispunt met de Rijksweg oversteken. Voor reizigers met het openbaar vervoer is er hinder voor de bussen van lijn 54.

Omleiding voor verkeer van en naar Roeselare

Gemotoriseerd verkeer op de Rijksweg kan gewoon langs de werfzone rijden, op een rijstrook in elke rijrichting. Verkeer vanuit het centrum van Roeselare kan aan het kruispunt enkel rechtsaf slaan. Richting Zilverberg volgt het verkeer een omleiding via de Meiboomlaan (N37) en de Rijksweg. Ook vanuit Zilverberg kan het verkeer enkel rechtsaf slaan aan het kruispunt. Richting het centrum van Roeselare is er een omleiding via de Moorseelsesteenweg en de Vijfwegenstraat.

Alle actuele informatie vind je hier

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Wegenwerken