BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Vincent Theunynck wint de JCI-award West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2024

Vincent Theunynck wint de JCI-award West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2024

KNOKKE/ROESELARE – In het casino van Knokke organiseerde Junior Chamber International (JCI) West-Vlaanderen, voor de 12de keer, de JCI-award West-Vlaanderen Jonge Ondernemer 2024.

De winnaar van de JCI-award West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2024 is Vincent Theunynck van VINTECC, Roeselare.

De vakjury koos Vincent Theunynck vanwege zijn slimme software- en A.I.-oplossingen om de industrie competitiever, innovatiever en duurzamer te maken. Hij zal nu deelnemen aan de finale op Vlaams niveau.

De juryvoorzitter was Paul Deturck (CEO Beaulieu International Group) en de juryleden waren onder meer Tineke Serru (Extrapower) en Karel Cambien (Made in West-Vlaanderen).

Vincent Theunynck versloeg Pauline D’Haenens van Mon Dada en Thibault Renson van Prado in de finale. JCI West-Vlaanderen organiseerde de awardshow voor de 12e keer, met voorzitter Manuel Dupont (Ambiance) aan het hoofd. De avond werd gehost door Ine Beyen en was gevuld met gastsprekers en cabaret. Manuel Dupont is zeer tevreden met de organisatie en bedankt alle betrokkenen voor het mogelijk maken van het evenement.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Nieuwe Stadswandelroute in Torhout

Nieuwe Stadswandelroute in Torhout

TORHOUT – Westtoer, provincie West-Vlaanderen en de stad Torhout introduceren de nieuwe Stadswandelroute Torhout. De route van 3,6 km is bewegwijzerd met 80 metalen klinknagels