BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Zangeres Christina Loreena stelt haar nieuwe single voor in Wevelgem

Zangeres Christina Loreena stelt haar nieuwe single voor in Wevelgem

WEVELGEM – Op zaterdag 18 mei gaat in zaal Sint-Theresia een heus evenement door. Dan presenteren Christina Loreena & Co daar haar nieuwe single.

De uit Nederland afkomstige zangeres, staat al vele jaren – als ervaren entertainster – op het podium. Ze won ‘Levenslied Nederland’ en brengt nummers van artiesten als Corry Konings en Mieke.

Jack Jersey

Op jonge leeftijd kwam ze in contact met Jack Jersey en Jaak van de Rekels. Later vormde ze een duo met een bevriend artiest. Onder de muzikale vleugels van Rudy Swartenbroeckx, de drijvende kracht achter RS Muziek, brengt Christina Loreena nummers uit in het Nederlands, het Duits en het Engels. Een bekend nummer van haar is de hit “Als mensen huilen konden”.

Heus evenement

De single presentatie wordt een totaalgebeuren, met verzekerde deelname van onder meer Herbert Verhaeghe, Jo Vally, Hans Hanssens, Kayleigh, Leon Basley, Phil hunter, Jake Philips, Stefano, Dave Calbo, Davy Wouters en Sam Bergmans.

Praktisch

Deuren open vanaf 11u00, eten om 12u00, de show begint om 14u00. De inkom bedraagt 35 EUR voor volwassenen, kinderen betalen 25 EUR inclusief frietjes en snacks a volonté.

Meer informatie en reservatie bij Rudy Swartenbroeckx (+32 496 74 44 32). Graag reserveren vòòr 8 mei.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws