BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Chiro Sint-Michiel viert 70 ste verjaardag met Bonte Activiteiten

Chiro Sint - Michiel

KUURNE – Chiro Sint-Michiel viert dit weekend zijn 70e verjaardag. De feestelijkheden begonnen reeds op vrijdagavond met een afterwork drink en een grootse receptie, gevolgd door de ‘Nacht van de Kenwijsjes’.

Zaterdag werden de festiviteiten voortgezet met een lenteterras, dart- en kubbtornooien, een levende voetbaltafel en een snuistermarkt in de namiddag, gevolgd door een kampfoodfestival. In totaal namen 300 personen deel aan dit bivakbuffet.

Groots kampvuur afgelast door wind

De apotheose van de dag, het grote kampvuur dat gepland stond om 20 uur, moest echter op het laatste moment worden afgelast vanwege de hevige wind die roet in het eten gooide. De zangstonde, waarbij allerlei Chiroliedjes werden gebracht door een zeskoppige band, kon echter wel doorgaan, zij het niet bij het kampvuur maar wel in een van de twee Chirotenten die op het feestterrein waren opgesteld. Vandaag staat nog een minitrot en een streekbierenbar en pannenkoekenbak op het programma, voorzien van muzikale omlijsting.

Chiro Sint-Michiel 70 jaar

Foto’s Speleers Nico

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 april 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online