BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Wegenwerken

Herstellingswerken op E17 Kortrijk in de richting van Gent

Herstellingswerken op E17 Kortrijk in de richting van Gent

KORTRIJK – Op zaterdag 27 april voert een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer herstellingswerken uit op de linkerrijstrook en de helft van de middenrijstrook op de E17 in de rijrichting Gent in Kortrijk. Het verkeer richting Gent moet die dag plaatselijk over 1 rijstrook.

De werfzone bevindt zich op de E17 in de rijrichting Gent tussen het knooppunt Aalbeke en ‘t Ei. De aannemer vernieuwt er de toplaag vanop de linkerrijstrook tot op de helft van de middenrijstrook. Het verkeer moet over 1 rijstrook, de rechterrijstrook. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, worden de werken in het weekend uitgevoerd. De aannemer begint zaterdagochtend vanaf 6u en werkt door tot vermoedelijk 22u.

Indien de weersomstandigheden te slecht zijn op zaterdag 27 april, zullen de werken op een latere datum worden uitgevoerd.

Meer informatie lees je hier


Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 april 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Wegenwerken
Sundown Festival bij Wever en Ducré

Sundown Festival bij Wever en Ducré

KORTRIJK – Op vrijdag 7 juni verzamelde verlichtingsfabrikant Wever en Ducré, medewerkers en klanten, op haar bedrijfsterrein op Evolis Kortrijk, dat voor de gelegenheid werd