BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Kortrijk komt in de stemming

Kortrijk komt in de stemming

KORTRIJK – Zondag 9 juni 2024 zijn het federale, regionale en Europese verkiezingen. Elke volwassen Belg gaat voor elk van de drie verkiezingen apart stemmen. Dat kan wel op dezelfde locatie, op hetzelfde moment. Stemmen gebeurt in Kortrijk – net als bij de vorige verkiezingen – elektronisch. Oefenen met een stemcomputer kan daar al/nog even.

In het stadhuis en in de Centrale bibliotheek (Leiestraat 30, 8500 Kortrijk), kan je van 15 april tot 15 mei 2024, steeds oefenen tijdens de openingsuren. Wil je graag wat uitleg en hulp? Kom dan naar één van de begeleide sessies.

Als vereniging in groep oefenen?

Vraag een sessie aan via allemaal.digitaal@kortrijk.be, 056 27 75 52 of vul het formulier in. 
Het aantal groepsmomenten is beperkt.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 april 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws