BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Live Nation Nieuws !

Live Nation Nieuws 08052024

MECHELEN – Festivals, concerten … nieuws van één van de grootste live entertainment bedrijven, met shows en evenementen over de hele wereld.

Vandaag … concertnieuws van onder meer Kygo, Berre, Brit Floyd, Faithless, Ezra Collective, Christopher en Ken Carson.

Kygo

Vanuit de studio tot aan het festivalpodium, Kygo verovert langzaam maar zeker zijn positie als vooraanstaande producer en invloedrijke DJ. De ster van de draaitafels is klaar voor een epische wereldtournee aan het einde van het jaar en maakt een tussenstop bij zijn Belgische fans. Vrijdag 6 december – ING Arena – speciale gasten Sofi Tukker en Klangkarussell.

Kygo, beter bekend als Kyrre Gørvell-Dahll, brak in 2013 door met zijn muziek en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde hitmakers ter wereld. Met meer dan 23 miljard audio- en videostreams wereldwijd, heeft hij talloze streamingrecords verbroken. In 2017 scoorde de Noorse sensatie een enorme hit met het multi-platina nummer “It Ain’t Me” (feat. Selena Gomez), dat de top 10 van de ‘Billboard Hot 100′ bereikte en meer dan 2,9 miljard keer werd gestreamd. In 2019 bracht Kygo “Higher Love” uit met Whitney Houston, wat 1,4 miljard streams genereerde en de dance-radiolijsten aanvoerde, waarbij hij zijn eigen draai gaf aan een tijdloze klassieker. Deze hits vormen slechts een fractie van zijn indrukwekkende discografie, gevuld met wereldwijde successen en prestigieuze samenwerkingen. Dit jaar blijft Kygo werken aan fantastische nieuwe samenwerkingen, zoals “Whatever” met Ava Max en “For Life” met Zak Abel en Nile Rodgers. Laat je betoveren door het onweerstaanbare ritme van Kygo’s muziek op 6 december in de ING Arena.

Berre

Eerder deze week kondigde Berre een nieuwe clubtour aan. Dit najaar kan je van zijn unieke stemgeluid komen genieten in De Vooruit (Gent) op 7 november, in Trix (Antwerpen) op 15 november en in Het Depot (Leuven) op 16 november. Koop hier je tickets.

Brit Floyd

‘s Werelds meest spectaculaire Pink Floyd-tribuutshow komt opnieuw naar België. Met hun ‘P•U•L•S•E World Tour’ viert Brit Floyd de dertigste verjaardag van ‘The Division Bell Tour’. Verwacht je aan een getrouwe recreatie van deze legendarische show op zondag 27 oktober in de Stadsschouwburg in Antwerpen en op maandag 28 oktober in Le Forum in Luik. Tickets te koop vanaf 26 april 2024 om 11u00.

Faithless

Faithless onthult een nieuw hoofdstuk in hun bestaan en zet de muzikale toekomst voort met vier exclusieve concerten in Londen, Amsterdam, Luxemburg en… Brussel! De mini-tour begint op donderdag 6 juni in Ancienne Belgique. Na acht jaar kondigt de Britse band een verrassende en langverwachte comeback aan, met optredens op speciaal geselecteerde locaties en ook op festivals, waaronder Suikerrock deze zomer. 26 jaar na de release van hun iconische album “Reverence” blijft Faithless een van de meest invloedrijke dance acts van de 21ste eeuw. Met meer dan 20 miljoen verkochte albums, 17 top 40 singles, 10 Top 10 albums (waarvan 3 op nummer 1) en meer dan een miljard streams, is hun invloed op de muziekwereld onschatbaar en gaven ze geloofwaardigheid aan dance in de internationale scene. Een nieuw leven, een nieuw album en nieuwe onvergetelijke optredens. Maak je klaar, want de Faithless trein is weer op gang gekomen. Tickets on sale vanaf 26 april 2024 om 11u00.

Ezra Collective

De winnaars van de Mercury Prize 2023 gaan terug op pad en kondigen hun terugkeer naar ons land aan. De Britse band heeft zonet hun nieuwe single ‘Ajala’ op de wereld losgelaten, waarmee ze sterker en vinniger dan ooit terug zijn. Een subliem nummer ter aankondiging van hun nieuw album, dat ze live in onze hoofdstad voorstellen op vrijdag 1 november in Ancienne Belgique (deuren 19u00). Tickets te koop vanaf 3 mei om 11u00. Dit concert is een coproductie tussen de AB en Live Nation.

Christopher

Na het succes van de film ‘A Beautiful Life’ op Netflix, met name dankzij de nummers “Hope This Song Is For You” en “Honey, I’m So High”, begint zanger, songwriter en acteur Christopher aan een grote internationale tour! En België wordt niet overgeslagen. Christopher zal op 1 oktober voor het eerst optreden in La Madeleine in Brussel.

In zijn thuisland Denemarken is Christopher al jarenlang een ster. Hij heeft inmiddels vijf albums op zijn naam en stond meerdere keren op #1 in de Deense hitlijsten. Op twintigjarige leeftijd, in 2012, bracht hij het album “Colours” uit, een aanstekelijk popdebuut bedoeld, om de harten van tienermeisjes te veroveren. Zijn aangeboren talent deed de rest. De artiest met de betoverende glimlach sloeg zijn slag en scoorde hit na hit. Vier albums later, in 2023, maakte Christopher een fascinerend debuut in de filmwereld met de hoofdrol in de Netflix-productie ‘A Beautiful Life’, waarvoor hij ook de soundtrack schreef. De film ging meteen viraal en belandde wereldwijd bovenaan de hitlijsten.

Met meer dan 3 miljard streams op zijn naam, is Christopher nu klaar om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. 2024 belooft dan ook een uitzonderlijk jaar te worden voor de jonge artiest. Aanstaande vrijdag zal hij “ONE” onthullen, een nieuwe single die de voorbode is van een nieuw album, dat hij live zal brengen op 1 oktober in La Madeleine in Brussel (deuren 19u00). Tickets kan je hier kopen vanaf vrijdag 26 april om 10u00.

Ken Carson: Chaos Tour

De Amerikaanse rapper Ken Carson komt op vrijdag 27 september naar La Madeleine in Brussel (deuren: 19u00). Hij bracht eind vorig jaar zijn nieuwste album ‘A Great Chaos’ uit en daar hoort een wereldtour bij. Het album debuteerde op indrukwekkende wijze op nummer 11 in de Billboard 200 en werd geprezen door iconen als Jay-Z, Drake, J. Cole en de zanger van Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis. De baanbrekende rapper bleef niet stilstaan en dropte begin deze maand nog een nieuwe single, “overseas”. De single verzamelde in de eerste 24 uur, drie miljoen wereldwijde streams en werd door onder andere Rolling Stone getipt als ‘best new release’. Ook live weet Ken Carson indruk te maken, zo maakte hij vorige week nog zijn Coachella debuut. Maak je klaar om samen met deze rising hip-hop star geschiedenis te schrijven. Tickets zijn hier te koop vanaf vrijdag 26 april om 10u00.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 april 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Live Nation Nieuws 08052024

Live Nation Nieuws!

MECHELEN – Festivals, concerten … nieuws van één van de grootste live entertainment bedrijven, met shows en evenementen over de hele wereld. Vandaag … concertnieuws

Live Nation Nieuws 08052024

Live Nation Nieuws !

MECHELEN – Festivals, concerten … nieuws van één van de grootste live entertainment bedrijven, met shows en evenementen over de hele wereld. Met vandaag onder

Live Nation Nieuws! 002

Live Nation Nieuws !

MECHELEN/KUURNE,RED. – Glass Animals onder meer bekend van de megahit ‘Heat Waves’ onthullen de speeldatums van hun gloednieuwe internationale tour. Zij wachten op jou met