BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Opnieuw gratis MArktFestival in Harelbeke

Opnieuw gratis MArktFestival in Harelbeke

HARELBEKE – Na het succes van de eerste editie in 2023 met De Dolfijntjes en Kapitein Winokio, vindt MAF op zaterdag 20 juli 2024 opnieuw plaats.

Met onder andere Vive la Fête, Noordkaap, RHEA en Maria Iskariot, belooft de line-up een mix van verschillende muziekstijlen en Harelbeeks talent. Schepen Dominique Windels is trots op deze topgroepen die Harelbeke opnieuw op de kaart zetten.

Opnieuw gratis MArktFestival in Harelbeke 002

Geniet van goede muziek, lekker eten van foodtrucks, verfrissende drankjes en een gezellig samenzijn met mede-muziekliefhebbers. Meer details over de speeltijden volgen binnenkort. Hou de website en socials in de gaten voor updates.

Herbruikbaar groen

Net zoals vorig jaar wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid, met herbruikbare bekers voor alle dranken. Vergeet niet dat je de waarborg van 1 euro per beker terugkrijgt bij inlevering.

Tijdens het festival kun je ook genieten van de markttuin, een groene oase op het Marktplein met zit- en picknickbanken, een speelzone en veel groen en bomen voor natuurlijke schaduw.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 april 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Spring mee voor proper water

Spring mee voor proper water

HARELBEKE – Big Jump is een internationale ecologische actie, die jaarlijks plaatsvindt, om de povere waterkwaliteit van rivieren en waterlopen onder de aandacht van een