BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Ostend Fashion Fair

Ostend Fashion Fair

OOSTENDE – Pakt voor het eerst uit met de Ostend Fashion Fair. Op vrijdag 10 mei kunnen shoppers genieten van twee glamoureuze modeshows gehost door Tiany Kiriloff en worden ze met zomerse drinks, heerlijke bites en leuke attenties bij lokale handelaars verwend.

De site in de Lijnbaanstraat wordt omgetoverd tot het fashion walhalla, waar deelnemende handelszaken hun nieuwste collecties presenteren. Om 14 uur en 16 uur zijn er glamoureuze modeshows, gehost door Tiany Kiriloff. Toeschouwers kunnen er de nieuwste trends spotten op de catwalk terwijl ze genieten van zomerse drankjes en heerlijke bites. Ontdek hier de collecties van deelnemende handelaars op de catwalk

Voor en na elke modeshow zijn er 250 goodiebags te verkrijgen. Je kan jouw goodiebag op vrijdag 10 mei ophalen tijdens de Ostend Fashion Fair in de Lijnbaanstraat, althans als jij bij de eerste 500 enthousiastelingen bent. Registreer je dus snel voor 6 mei via het formulier, zodat je de geweldige goodiebag zeker niet mist. Reserveer hier jouw goodiebag.

Laat je verwennen bij lokale handelaars

Scoor je favoriete catwalk-outfits bij de lokale handelaars en geniet van fun, fashion en fabulous deals. Ontdek hier de acties in deelnemende winkels.

Drinks, bites, muziek en straatanimatie

De hele dag door kunnen shoppers genieten van heel wat animatie in de winkelstraten. Voor, tijdens en na de modeshows kunnen passanten genieten van zomerse drinks en heerlijke bites. 

Smul van een verfrissend ijsje door AMY MARY. Ben jij een garnaalkrokettenlover? Geniet van heerlijke garnaalballetjes door Mac Moules of liever een tasty fish burger, dat kan ook! Dankzij de Oesterput kun je proeven van heerlijke Ostendaise oesters. Geniet je liever met een lekker drankje? Sippin’ cocktails by Histoires d’O! Of een lekkere smoothie door Nica

De eerste Ostend Fashion Fair – op vrijdag 10 mei 2024 – van 12u00 tot en met 18u00 – Lijnbaanstraat Oostende 8400 – kindvriendelijk – outdoor evenement.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 april 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws