BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

PaardenPunt Vlaanderen heeft een nieuwe directeur

PaardenPunt Vlaanderen heeft een nieuwe directeur

ZAVENTEM – PaardenPunt Vlaanderen stelt haar nieuwe directeur voor. Emely Feys heeft een rijke ervaring, toewijding en passie voor de paardensector. Zij brengt diepgaande kennis en innovatieve ideeën mee.

Haar bewezen leiderschap en organisatorische vaardigheden zullen cruciaal zijn, bij het verwezenlijken van de doelstellingen van het centrum. Emely zal samenwerken met belanghebbenden om de belangen van de paardensector te behartigen, educatie te bevorderen en de algemene groei van de paardenindustrie in Vlaanderen te stimuleren.

Emely volgt Carine Luys op, die in september 2024 met pensioen gaat.

PaardenPunt Vlaanderen (PPV) is de officiële koepelorganisatie van de Vlaamse paardensector. Het vertegenwoordigt meer dan 40 erkende verenigingen met honderdduizenden leden en tracht de paardensector op een duurzame manier te versterken en verder uit te bouwen. https://www.paarden.vlaanderen/nl/

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 april 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving