BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

PostNL-bestelwagen betrokken bij ongeval in Rozebeeksestraat te Lendelede

Foto Samson

LENDELEDE – Zaterdag vond er een verkeersongeval plaats in Lendelede, waarbij een witte bestelwagen van PostNL betrokken raakte. Het incident deed zich voor in de Rozebeeksestraat, waar de witte bestelwagen op zijn zijkant belandde. Gelukkig raakten de betrokkenen niet ernstig gewond, maar de hulpdiensten waren snel ter plaatse om assistentie te verlenen.

Ondanks de hulpdiensten en een ziekenwagen snel ter plaatse waren, hoefde de dienst 112 niemand over te brengen naar het ziekenhuis, aangezien er geen ernstige verwondingen waren. De bestuurder van de witte bestelwagen moest echter bevrijd worden door de brandweer, hoewel hij niet gewond was.

Naast de witte bestelwagen was ook een zwarte Skoda betrokken bij het ongeval. De bestuurder van deze auto bleef eveneens ongedeerd, maar alle airbags in de Skoda werden geactiveerd als gevolg van het ongeval.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval werd uitgevoerd door de politie VLAS, die ter plaatse de nodige vaststellingen deed. Details over de exacte toedracht van het incident zijn momenteel nog niet bekend.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 april 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws