BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Provincie investeert in fietsinfrastructuur te Gavere, Gent en Moerbeke

Provincie investeert in fietsinfrastructuur te Gavere, Gent en Moerbeke

GENT – Oost-Vlaanderen wil iedereen aanmoedigen om vaker voor de fiets te kiezen. De Provincie voorziet subsidies voor de aanleg van fietspaden in Gavere, Gent en Moerbeke.

Deze fietsinfrastructuur maakt deel uit van het gemeenteoverschrijdend fietsroutenetwerk, dat zich richt op comfortabel en veilig fietsen, en daarbij focust op fietsverkeer naar woonkernen, scholen, stations, winkelcentra en bedrijventerreinen.

Gavere legt een fietspad aan langs de Ten Edestraat. De gemeente krijgt voor dit project een subsidie voor de aanleg van de fietsinfrastructuur van 192.187,10 EUR.

Gent legt een fietspad aan langs de Hutsepotstraat. De stad krijgt voor dit project een subsidie voor de aanleg van de fietsinfrastructuur van 4.060,54 EUR.

Gent legt een fietspad aan langs de Braemkasteelstraat – Emanuel Hielstraat. De stad krijgt voor dit project een subsidie voor de aanleg van de fietsinfrastructuur van 427.801,21 EUR, waarvan de Provincie Oost-Vlaanderen en de Vlaamse overheid elk 50% investeren.

Gent legt een fietspad aan langs de Halewijnstationstraat. De stad krijgt voor dit project een subsidie voor de aanleg van de ​ fietsinfrastructuur van 181.557,08 EUR, waarvan de Provincie Oost-Vlaanderen en de Vlaamse overheid elk 50% investeren.

Moerbeke legt een fietspad aan langs de Statiestraat. De gemeente krijgt voor dit project een subsidie voor de aanleg van de fietsinfrastructuur van 339.007,54 EUR, waarvan de Provincie Oost-Vlaanderen en de Vlaamse overheid elk 50% investeren.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 april 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving
Kotmadam Sarafian

Nieuw bij VTM ‘Kotmadam Sarafian’

ANTWERPEN/VILVOORDE/GENT – De mafste kotmadam van het land is ongetwijfeld Barbara Sarafian. In het gloednieuwe VTM-programma Kotmadam Sarafian ontfermt ze zich in Gent een heel