BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Terug in de Tijd met Tetam: Een Betoverende Familiecircuservaring

Circus Tetam

TORHOUT – Stap aan boord van een tijdmachine en laat je 60 jaar terug in de tijd voeren, naar een tijd waarin het circus een geliefd spektakel was. Een wereld waar de geur van paarden in de lucht hing en clowns en goochelaars je vermaakten. Dit alles en nog veel meer vind je terug in Tetam, een familiecircus met internationale allure (met artiesten uit België, Peru, Italië, Spanje, en meer).

De centrale figuur in dit betoverende circus is een clown van eigen bodem: Warren Baes uit Torhout. Na zijn opleiding in een ander circus, voegde Warren zich bij deze familie van circusartiesten. Zijn grootvader reisde immers de wereld al rond met een chimpanseeshow, maar nu geniet de Italiaanse grootvader van zijn pensioen in Italië, samen met zijn vrouw.

Dieren, met name paarden, spelen echter een centrale rol in het circusgebeuren van Tetam. Met een diep respect voor deze edele dieren wordt een show gepresenteerd die bewondering oogst bij jong en oud. De vriendelijke artiesten proberen de magie en verwondering van vroeger terug te brengen, waardoor een lach en een traan gegarandeerd zijn.

Wat staat je te wachten bij Tetam? Een kleurrijk gezelschap van clowns, acrobaten, vuurspuwers, jongleurs, koorddansers, luchtacrobaten (een waar luchtballet), en zelfs vrouwen die worden doorgezaagd en vervolgens verdwijnen.

Wie één van de voorstellingen van Tetam wil gaan bekijken kan nog tot en met zondag 14 april terecht in Torhout. Er is een voorstelling op vrijdag 12 april om 15 uur, op zaterdag 13 april om 15 en 18 uur en op zondag 14 april om 11 en 14 uur.

Meer info via www.tetam.be

Circus Tetam

Foto’s Hendrik Lefebvre

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 april 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws
Nieuwe Stadswandelroute in Torhout

Nieuwe Stadswandelroute in Torhout

TORHOUT – Westtoer, provincie West-Vlaanderen en de stad Torhout introduceren de nieuwe Stadswandelroute Torhout. De route van 3,6 km is bewegwijzerd met 80 metalen klinknagels