BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Twee vrouwelijke deejays openen pop-up winkel

Twee vrouwelijke deejays openen pop-up winkel

BRUSSEL – Twee vrouwelijke deejays, Dana Kuehr en Ailsa Cavers, openen een pop-up winkel genaamd Objet Petit a in Brussel. De winkel is gewijd aan elektronische muziek en haar gemeenschap, met een focus op diversiteit, inclusie en (eco)feminisme.

Ze bieden een breed scala aan muziekgerelateerde items, organiseren evenementen en workshops, en werken samen met lokale artiesten en collectieven. De naam “Objet Petit a” verwijst naar een object van verlangen in de Lacaniaanse psychoanalyse.

De pop-up winkel is geopend van 2 mei tot 28 juli op Waversesteenweg 331 in Etterbeek, Brussel.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 april 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving