BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Uilen spelen verstoppertje tijdens uilenwandeling

Natuurpunt De Vlasbek

KUURNE – Natuurpunt De Vlasbek ging afgelopen zaterdagavond, 30 maart, op pad om uilen te spotten. Maar liefst 45 geïnteresseerden sloten zich aan bij de natuurvereniging voor deze avontuurlijke excursie. Tijdens de vijf kilometer lange tocht kregen de deelnemers de kans om verschillende dieren te observeren, waaronder een blauwe reiger, futen, een waterral, een aalscholver en nog vele andere prachtige dieren. Hoewel het hoofddoel van de excursie was om een of meerdere uilen te spotten, bleek dit helaas niet te lukken.  Toch blikt de vereniging tevreden terug op hun georganiseerde activiteit.  Na de wandeling kregen de deelnemers echter nog ruimschoots de gelegenheid om aanvullende informatie te verkrijgen bij de informatiestands van de steenuilen- en kerkuilenwerkgroep.

Uilenwandeling 2024

Foto’s Hendrik Lefebvre

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 april 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws