BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

3de leerjaar Sint-Jozef Leffinge op bezoek in het gemeentehuis

3e leerjaar Sint-Jozef Leffinge op bezoek in het gemeentehuis

MIDDELKERKE – Op dinsdag 30 april kreeg het gemeentehuis de leerlingen van het 3de leerjaar van de vrije basisschool Sint-Jozef uit Leffinge op bezoek. De klas van juf Nele Proot kreeg door schepen Natacha Lejaeghere een rondleiding in het gemeentehuis en het MAC.

De schepen nam de kinderen mee achter de schermen van verschillende gemeentediensten. Daarnaast trokken de leerlingen naar de raadzaal en kregen daar de werking van de gemeenteraad uitgelegd. Daarnaast mochten de leerlingen ook eens binnenpiepen in het kabinet van de burgemeester. Als afsluiter kregen alle leerlingen nog een leuk geschenk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving